Hos oss är det viktigt att man har roligt på jobbet

LNX Marketing är en spännade arbetsplats för dig som vill lära dig kommunikation och försäljning eller som vill vidare i karriären.

Vi erbjuder en utmanande miljö där vi tror starkt på att alla kan lyckas och vi är dedikerade till att våra medarbetare skall utvecklas i sitt arbete. Vi värnar om en arbetskultur där alla hjälps åt i team och där frammåtanda och ansvarskänsla premieras lika.

Vi erbjuder utbildning, handledning och karriärsmöjligheter i ett bolag som arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken.

Vi tror framförallt på att det skall vara roligt att jobba. Ett leende smittar av sig och det är när kunderna träffar glada och trevliga medarbetare som vi skapar de absolut bästa förutsättningarna för Field Marketing.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AbG54bWFya2V0aW5nLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPlNraWNrYSBpbiBkaW4gYW5zw7ZrYW4gdGlsbCBpbmZvQGxueG1hcmtldGluZy5zZSBzw6Uga29udGFrdGFyIHZpIGRpZyBmw7ZyIGVuIGludGVydmp1LjwvYT4=

Teoretisk och praktisk utbildning

Hos oss erbjuds du utbildning och handledning för att klara av din arbetsuppgift på bästa sätt. Det är erfarenheter du har med dig genom hela livet.

  • Produktutbildning
  • Kundbemötande
  • Försäljning
  • Personlig målsättning
  • Personlig handledning

LNX Karriärstege

Som en av våra medarbetare får du direkt möjlighet att utvecklas och gå vidare i karriären. Vi söker hela tiden efter nya talanger och erbjuder de som utmärker sig en möjlighet att kvalificera sig för våra ledarroller.

1. Teamledare
2. Coach
3. Regionschef